sobota 6. června 2015

Jak si najít dokonalého partnera

Během celého života si prostřednictvím interakcí s druhými lidmi uvědomujeme, jaké vlastnosti se nám nejvíce líbí, a podle toho pak vysíláme své rakety přání zaměřené na tyto vlastnosti. Jinak řečeno, kousek po kousku si ve vaší vibrační realitě vytváříte svou vlastní verzi dokonalého partnera. Ale dříve, než můžete svého dokonalého partnera nalézt, musíte být ve vibrační shodě se svým přáním, musíte tedy být stále v souladu s vibracemi toho, co chcete.
Pokud se cítíte osamělí nebo zklamaní z toho, že jste ještě nenalezli toho pravého, nejste v souladu s vaší vibrační realitou, a tak se vaše setkání zatím odkládá. Jestli závidíte jiným, že mají báječný vztah, nejste v souladu s vaší vibrační realitou, a tak se vaše setkání zatím odkládá.

Pokud vzpomínáte na vaše předchozí špatné vztahy a jimi si zdůvodňujete, proč chcete nebo potřebujete lepší vztah, shodujete se tím, co nechcete, a to, co chcete, se odkládá. Jestliže se však dokážete dostat do stavu, kdy se stále budete cítit dobře, dokonce aniž byste zažívali vztah, po němž toužíte, setkání s tím pravým partnerem je zaručené. Ve skutečnosti je dáno zákonem.

"Dokonalost" určitého partnera znamená, že tato osoba odpovídá všemu, oč jste během svého života žádali. Nalezení takového člověka však záleží na tom, zda jste se svými přáními v souladu. Nemůžete potkat dokonalého partnera na základě vědomí, že vám někdo takový chybí. Musíte najít způsob, jak přestat vysílat vibrace "chybějícího partnera". 
Na základě vašich současných fyzických zážitků činíte různé volby a vysíláte nová přání. Přesně tak jste už před narozením vyslali určitá přání, jak by měl vypadat váš život. Tyto touhy nebo záměry mohly obsahovat určité specifické aspekty, například vaše umělecké nadání nebo cosi specifické, co jste zamýšleli činit. Takové tužby mohly obnášet i představu konkrétních lidí, s nimiž jste chtěli spolutvořit. Takovým lidem říkáte "spřízněné duše".
My však nepřikládáme představě spřízněných duší takový význam jako mnozí lidé, protože ve skutečnosti je v jistém smyslu vaší spřízněnou duší každý člověk, který žije spolu s vámi na této planetě. A tento pocit zvláštního propojení, po němž lidé tolik touží, ten extatický stav, při nemž se vznášíte v oblacích, ve skutečnosti není vyvolaný onou konkrétní osobou, ale spojením ve vašem nitru - spojením mezi vaším já a Já. Když vysíláte podobné vibrace, jako jsou vibrace vaší vnitřní bytosti, našli jste vlastně svou spřízněnou duši. Pokud si budete stále udržovat takovýto stav, budete přitahovat lidi, kteří budou maximálně vyhovovat vaší přirozené podstatě.

Myslete na to, co ve vztahu chcete a proč to chcete. Sledujte jiné lidi, kteří mají pěkné vztahy, a těšte se z jejich štěstí. Zaznamenávejte si pozitivní vlastnosti těch lidí, s nimiž trávíte svůj čas. Ve skutečnosti je jednou z nejrychlejších cest k nalezení úžasného vztahu, když si zvolíte něco (a vůbec to nemusí se vztahy souviset), co ve vás vyvolává dobrý pocit, a soustředíte se na to.

Když si připomenete, že z vibračního hlediska jste si už dokonalý vztah vytvořili, že na vás čeká ve vaší vibrační realitě, že vaším úkolem je teď už jen dávat pozor, abyste nevysílali opačné vibrace, a že k vám takový vztah musí přijít - pak přijde velmi rychle. Hlavním důvodem, proč se lidé nemohou okamžitě potkat se svým dokonalým protějškem, je jednoduše jen vnímání onoho faktu, že takového člověka ještě nepotkali, a vědomí nepříjemných pocitů, které kvůli tomu mají.
Často si připomínejte, že jste už splnili svou úlohu, ujasnili jste si, po čem toužíte, a vyslali jste svou raketu přání; připomínejte si, že Zdroj dohlíží na všechna vaše přání, že zákon přitažlivosti pořádá všechny okolnosti a situace, na jejichž základě dojde ke kýženému setkání. Myslete na to, že vaší jedinou úlohou je přestat činit cokoli, co brání vytouženému setkání. Pokaždé, když konáte cosi, co onomu setkání brání, máte negativní pocity. Když se cítíte osamělí, zatrpklí nebo netrpěliví, když závidíte nebo se bojíte, oddalujete ono setkání. 
Na vašem místě bychom si co nejčastěji připomínali, že už jsme si ujasnili, co si přejeme, a také o to požádali - takže naše dílo je hotovo, naše úloha skončena. Hotovo! A pak bychom na to mysleli už jen tak pro radost.

Jestliže vám pomyšlení na něco způsobuje radost a dává vám pocit štěstí - bez rozporuplné energie, kterou obnáší snaha vynutit si něco, co se ještě nestalo - vaše vibrace jsou čisté a silné a vaše dílo může bez překážek přijít.

* * *

- z knihy Klíč ke všem vztahům, Esther a Jerry Hicks


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.